Guestbook

Guestbook

totaal 127 Berichten.
Guestbookentries 111 to 120 from 127  [ <<  9 10 11 12 13  >> ]


 Paula en Johan
15:43:00 17.04.2008
Leuk om jullie zo te kunnen blijven volgen richting het tweede grote avontuur. Vanaf Koninginnedag zitten wij weer een paar dagen in de Roskam, nog steeds de schuld van Mirjam ;-) die de eerste boeking ooit deed.
Groetjes, Paula en Johan.
johand@xs4all.nl

 Karin-Marijke en Coen
02:19:57 04.04.2008
Hoi hoi,
Dus ook naar AziŽ. Te gek. Succes met de voorbereidingen.
Na 3,5 jaar hebben we AziŽ ingeruild voor Zuid Amerika en ja, daar met Patagonische winden en zomertemperaturen van maximaal 15 graden is het erg fijn om in de auto te kunnen slapen. De daktent is al 6 maanden ingeklapt gebleven.
Onze trouwe 23 jaar oude LandCruiser vraagt op deze ripio [steenslagwegen] heel wat onderhoud, wat dat betreft was al dat asfalt in AziŽ wat vriendelijker voor ons huisje. Maar ongerepte natuur en eindeloze ruimte maakt veel goed.
groetjes, Karin-Marijke en Coen
www.landcruising.nl
info@landcruising.nl http://www.landcruising.nl

 Donker Afrika 4x4 Expeditie
10:00:09 28.03.2008
Hallo Emiel,
Ik weet nu dat je niet allen iets afweet van het reizen maar ook heel handig bent met het maken van maatwerk kasten voor een 4WD Toyota Landcruiser HZJ 78 (geen Landrover maar ja!)

Groetjes Ronnie
donkeradrika@gmail.com http://www.donkerafrika.nl

 Bas en Ellie
21:15:47 25.02.2008
Freelance duikistructeur zoekt PADI open water duikers om op te leiden tot Advanced. Omstandigheden: super. Bier: koud. Verhalen: volop.

Kortom...duikvakantie op Bonaire dit jaar?

Hier alles goed verder. Met jullie ook?

Zonnige groeten.

Bas en Ellie
bas.noij@gmail.com

 Inge Vyt
21:17:17 25.02.2008
Fantastisch! De reizen die jullie gemaakt hebben, de uitvoering vd defender, knap!Vooral mijne man is hier helemaal weg van, en Emiel, dankbaar maakt hij gebruik om zijn betoog voor de aankoop van een defender te staven, daar ikzelf voorstander ben van een Land-Cruiser. Pittige discussie die nu toch al een paar maanden aan de gang is! Dank voor de moeite die jullie in deze website steken. Ikzelf ben vorige winter door Tunesie, Libie, Niger, Burkina tot in Cotonou (Benin) getrokken, per 2CV. Sindsdien ben ik ontheemd, BelgiŽ is niet langer mijn thuisland, Afrika is waar ik thuis hoor. Ondertussen heb ik samen met een groep andere enthousiatelingen @move opgericht en organiseren wij allerhanden raids in Afrika.Staat nog volledig in de kinderschoenen, doch de 1ste verkenningstochten komen eraan, volgende maand (februari) vertrekken de vrachtwagens, die instaan voor de begeleiding, opbouw en keuken voor de bivanks, reserve onderdelen, water en benzine opslag enz, voor hun grote test en worden daar de kamplaatsen, de trajecten ea ineens verkend.De trip gaat van Oostende,Genua,Marokko,Mauritanie,Senegal,Gambia,Senegal,Mali tot in Burkina. Veel vd door julie opgenomen waypoints staan dus ook op onze roadbook en dan zijn de adviezen mbt overnachting ea zeer welkom. Vandaar even mijn berichtje in jullie gastenboek, eigenlijk om te bedanken, want zij die zoekende zijn vinden hier een aanbod aan informatie waar je elders vaak in het bos vd site's de bomen niet meer vind. Bedankt, Inge atmove
inge@atmove.be http://www.@atmove.be

 Ellen en Erik
21:18:11 25.02.2008
Mirjam en Emiel,

Wij zijn al een hele tijd geleden een keer bij jullie langs geweest om jullie vorige LandRover te bekijken. Vorig jaar hebben we er ťťn gekocht en zijn we er mee op proef vakantie gegaan. Het vertrek komt nu dan dicht bij want op 1 april vertrekken we richting Afrika. Jullie website gebruik ik regelmatig voor achtergrond informatie en tips, dus alsnog bedankt hiervoor.

Gr. Ellen en Erik

ebosman@spfbeheer.nl http://www.ellenenerik.waarbenjij.nu

 Boudewijn &amp; Michele Kesselring
21:19:28 25.02.2008
Wij zijn onze Toyota Hilux aan het opbouwen voor een trip naar het oosten. Zijn diverse malen in Marokko geweest met eigen vervoer en gebuschcamped.Voor ons is Marokko dicht bij!
We hebben een paar vragen maar misschien beter direct via een e-mail adres? om het gastenboek niet te belasten.
Hoop van jullie te horen.
bou@euroclinicadental.net

 Whereishthebus.nl
21:20:35 25.02.2008
Beste Mirjam en Emiel,

wij hebben een vraagje over het reizen door afrika maar sudan in het algemeen. We gaan namelijk voor KWF kankerbestrijding een rondje wereld doen http://www.whereisthebus.nl maar weten niet helemaal hoe en waar door sudan te gaan... hebben jullie misschien kennis en wat tips om te delen?

alvast hartelijk dank!
Jan en Pieter
info@whereisthebus.nl http://www.whereisthebus.nl

 Nop en Ruth
21:21:35 25.02.2008
Ha Mirjam en Emiel,

De beste wensen en een avontuurlijk en reislustig 2008, voor jullie 3en.

Groetjes,
Nop en Ruth
info@xpeditie-walkabout.nl http://www.expeditie-walkabout.nl

 Pieter
21:22:22 25.02.2008
Nog niet vertrokken, lijkt me. Alles hier heel rustig in Pakistan. Een bom-aanslag zo nu en dan, maar waar is dat niet zo?
Beste wensen,
Pietervrolijkispieter@gmail.com http://www.travelblog.org/Bloggers/old-swat

new message